Skip to content

3 Comments

 1. Purcarea Carmen
  iulie 19, 2017 @ 2:50 pm

  Foarte interesant. Din ceea ce scrieti dumneavoastra reiese ca jumatate de an lucram pentru stat. Imi place ideea de a se stabili o zi a libertatii fiscale. Un articol documentat si bine scris.

  Reply

 2. ioan rus
  martie 13, 2018 @ 3:21 pm

  Este o tragedie precum tragedia antica Greaca.
  Oare nu se poate ca in Romania (si nu numai Romania) sa fie oameni care odata ajunsi in parlamentul European sa se straduiasca in a face ca aceasta uniune europeana sa devina mai viabila?.
  Adica vreau sa spun oameni care sa lupte pentru a transforma uniunea europeana actuala intr-un stat federal European cu govern central European (ministere, curti de justitie, politie, banci, programe sociale etc.etc) care sa foloseasca un system social, economic si politic mai omenesc, mai transparent ?. Desigur ca acesti criminali cand-va sper sa fie judecati in tribunale pentru ceea ce fac adica pentru distrugerea de tari, de mase mari de oameni, de culturi si vieti sociale?.
  Din fericire pentru mine personal ( deoarece locuiesc in sua ) sant putin afectat de toate aceste tragedii europene dar ca fiinta umana sunt deceptionat de calea urmata de aceste foste state satelit ale fostei rusii comuniste.
  Acesti conducatori comunistoizi trebuie intr-un fel sau altul eliminati.
  I-mi pun speranta ca intr-un stat federal European etica muncii si a justitiei sociale sa ajute la curatirea actualului gunoi politic est European de nuanta primitive.

  Reply

 3. Ultima revoluție fiscală a adăugat 5 zile pe an în care salariatul mediu român lucrează pentru stat. Ziua libertății fiscale a devenit 20 iulie în 2018 – INACO
  iunie 26, 2018 @ 6:22 am

  […] Un salariat mediu român lucrează pentru stat jumătate de an. Ziua libertății fiscale a angajatu… […]

  Reply

Suntem dornici să aflăm părerea ta. Lasă-ne un comentariu mai jos.

Adresa ta de email nu va fi afișată.