Skip to content

Educație – suntem creatorii Smart Lab, cel mai avansat laborator educațional digital inteligent din UE.

PAGINA PROIECTULUI

România: primul loc în lume la facilitarea comerțului exterior în 2020

România: primul loc în lume la procentul din populație cu acces la electricitate în 2020

România: primul loc în lume la ponderea abonamentelor de telefonie mobilă a populației în 2020

România: creștere cu peste 24% a valorii adăugate brute în agricultură în 2019 față de 2015 – a doua cea mai mare creștere din Europa

România: locul 9 în lume la viteza de bandă a Internetului în 2021

O comunitate non-profit de manageri, consultanți, analiști, experți în domeniul economic, conectată la rețeaua de specialiști în economia de stat și privată din România.

Află mai mult

INACO vrea să sprijine prin analiză, investigație, cercetare și propunerea de soluții ridicarea nivelului de competitivitate economică al instituțiilor publice și al mediului de afaceri din România.

Află mai mult

Astăzi, competitivitatea este catalizatorul performanţei, motorul care dă energia vieții economice.
Indiferent de crizele de moment, competitivitatea stimulează statele, sectoarele economice, mediul de afaceri să genereze oaze de idei novatoare, creatoare de valoare adăugată sigură.

Află mai mult

știri.

programe.

Proiectele noastre se dezvoltă pe mai multe planuri, în scopul cercetării și promovării competitivității în activitatea economică din România și în relațiile economice dintre România și alte state.

GENERATOR
DE COMPETITIVITATE

smart lab / analiză / cercetare / propuneri de creștere a competitivității / internaționalizarea afacerilor românești / reușite românești / generator legislativ / inovare / training / oportunități de finanțare / facilități fiscale

ACCESEAZĂ

ICOTI

Inițiativa Pentru Competitivitatea Tinerilor

smart lab / academia de voluntariat / primii paşi în antreprenoriat / programe de mentorat / ora de economie pentru copii / burse / training / oportunități de finanțare / facilități fiscale

ACCESEAZĂ

INACO INFO

locul României în rapoartele globale de competitivitate / tabloul de bord al economiei românești

ACCESEAZĂ

e-participare.

Intră / Dezbate / Argumentează / Propune ideile și temele tale în Forumul INACO sau trimite sugestii confidențial prin Opinia Ta.

Acasă