Skip to content

Omul cultivă o mie de trandafiri fără să găsească lucrul pe care îl caută, când de fapt l-ar putea găsi într-un singur trandafir.

Antoine de Saint-Exupery

SPRIJINĂ VIZIUNEA NOASTRĂ
INACO este o organizație non-profit care există atâta timp cât voluntari entuziaști activează în comunitatea noastră, iar cetățeni minunați susțin prin donații și sponsorizări viziunea și proiectele noastre.

donează direct în contul INACO:

Asociația INACO – Inițiativa pentru Competitivitate
RO48 BACX 0000 0014 0051 3001
deschis la UNICREDIT – sucursala Millennium Bucharest Branch

redirecționează 20% din impozitul pe profit

În fiecare an compania ta plătește impozit pe profit, iar banii ajung la bugetul de stat, de unde nu mai ai niciun control asupra modului în care sunt cheltuiți. Sponsorizează comunitatea de profesioniști INACO și împreună vom fi vocea ce poate schimba agenda publică în favoarea creșterii competitivității. Aceste sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit se fac până la 31 decembrie.  

redirecționează 2% din impozitul pe venit

Potrivit prevederilor legale, orice contribuabil persoană fizică poate direcţiona 2% din impozitul pe venit plătit statului către o organizaţie neguvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci un sprijin simbolic ce nu implică niciun cost suplimentar, pe care orice cetăţean îl poate redirecţiona către ONG-ul a cărei activitate o susţine.

CE TREBUIE SĂ FAC PENTRU A DIRECŢIONA 2% DIN IMPOZITUL MEU PE VENIT CĂTRE ASOCIAȚIA INACO?

Descarcaţi Formularul 230 (de pe site-ul ANAF) dacă în anul 2017 aţi realizat venituri din salarii şi asimilate acestora

Descarcaţi Formularul 200 (de pe site-ul ANAF) dacă în anul 2017 aţi obţinut venituri din alte surse (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc.)

1. Completaţi unul dintre aceste formulare, de mână, cu majuscule şi apoi semnaţi-l.

2. Completaţi în cadrul rubricii „Susţinerea unei entităţi nonprofit/unităţi de cult” următoarele date:

ASOCIAȚIA INACO – INIȚIATIVA PENTRU COMPETITIVITATE

Cod de Identificare fiscală: 37066829

Cont Bancar (IBAN) deschis special pentru contribuția voastră la INACO:

RO 48BACX 0000 0014 0051 3001 deschis la UNICREDIT – sucursala Millennium Bucharest Branch

3. Depuneţi formularul la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţineţi sau veniţi cu el la sediul nostru şi îl vom expedia noi.

Dacă doriţi să sprijiniţi şi mai mult cauza noastră, puteţi colecta formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc, urmând ca un reprezentant INACO să se prezinte la sediul dumneavoastră pentru a le colecta şi a le depune la administraţiile financiare aferente.

mulțumim