Skip to content

Omul cultivă o mie de trandafiri fără să găsească lucrul pe care îl caută, când de fapt l-ar putea găsi într-un singur trandafir.

Antoine de Saint-Exupery

SPRIJINĂ VIZIUNEA NOASTRĂ
INACO este o organizație non-profit care există atâta timp cât voluntari entuziaști activează în comunitatea noastră, iar cetățeni minunați susțin prin donații și sponsorizări viziunea și proiectele noastre.

donează direct în contul INACO:

Asociația INACO – Inițiativa pentru Competitivitate
RO48 BACX 0000 0014 0051 3001
deschis la UNICREDIT – sucursala Millennium Bucharest Branch

redirecționează 20% din impozitul pe profit

În fiecare an compania ta plătește impozit pe profit, iar banii ajung la bugetul de stat, de unde nu mai ai niciun control asupra modului în care sunt cheltuiți. Sponsorizează comunitatea de profesioniști INACO și împreună vom fi vocea ce poate schimba agenda publică în favoarea creșterii competitivității. Aceste sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit se fac până la 31 decembrie.  

Redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău pe venit către Asociația INACO – Inițiativa pentru Competitivitate.

Completează și semnează formularul de mai jos cu datele tale personale și semnează-l până pe 15 mai 2023. Generează Declarația 230 si trimite-o pe email-ul office@inaco.ro sau pe whatsapp la numărul de telefon: 0722.637140.

FORMULARUL

De restul ne ocupăm noi. Vom trimite Declarația 230 completată la ANAF până la termenul limită pentru ca 3,5% din impozitul tău pe venit să fie redirecționat automat către Asociația INACO.
Echipa organizației se va ocupa să trimită formularul la ANAF.

!!!Cei care au bifat anul trecut în formular pentru doi ani, nu mai trebuie sa îl completeze și anul acesta.

Vă mulțumim pentru implicare!

mulțumim