Skip to content

5 Comments

 1. Ramona Brad
  martie 17, 2018 @ 6:24 pm

  Vreti sa protejati copiii din Romania, stimata doamna? Facand camapanii cu vanzatorii de drog numit tutun? Premiind „vedetele” industriei care ucide 42.000 de romani anual? Halal preocupare pentru copii.

  Reply

  • admin
   martie 20, 2018 @ 1:32 pm

   Nu am premiat nicio companie de tutun. Nici nu sunt fumătoare. Am premiat persoane competente în domeniile lor de activitate: excelența în comunicare etc.

   Reply

  • Dan
   martie 21, 2018 @ 10:54 am

   Cu tot respectul, subiectul este despre contrabanda. Nu despre opinii sau pozitii personale cu privire la anumite categorii de produse. Probabil se va dezbate si un astfel de subiect, dar nu in acest articol. Acest articol atrage atentia asupra unui subiect de maxima relevanta pentru economia nationala si implicit pentru interesul public. Contrabanda = incalcarea legilor = prejudicii nationale (pana la nivel de cetatean) financiare si morale, inadmisibil de neglijat.

   Reply

 2. Ramona Brad
  martie 17, 2018 @ 6:38 pm

  Vreti sa protejati copiii din Romania, stimata doamna? Facand campanii cu vanzatorii de drog numit tutun? Premiind „vedetele” industriei care ucide 42.000 de romani anual? Halal preocupare pentru copii.

  Reply

  • admin
   martie 20, 2018 @ 1:32 pm

   Nu am premiat nicio companie de tutun. Am premiat persoane competente în domeniile lor de activitate: excelența în comunicare etc.

   Reply

Suntem dornici să aflăm părerea ta. Lasă-ne un comentariu mai jos.

Adresa ta de email nu va fi afișată.